Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat is het verschil tussen lood zure batterij en lithiumbatterij?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0731-84282664
Contact nu

Wat is het verschil tussen lood zure batterij en lithiumbatterij?

2021-04-28

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat is het verschil tussen lood zure batterij en lithiumbatterij?

Wat is het verschil tussen lood zure batterij en lithiumbatterij?

 

Momenteel, zijn er lead-acid batterijen en lithiumbatterijen op de markt. Wat is het verschil tussen lead-acid batterijen en lithiumbatterijen?

 

In termen van prijs, wegens de betere functie van de hittedissipatie en duurzaamheidsfunctie van lithiumbatterij, is het productieproces van verpakking aan het verzegelen ook zeer strikt; Daarom is de productiekost veel hoger dan dat van lead-acid batterij.

 

Het belangrijkste onderdeel van positieve elektrode is looddioxyde, en het belangrijkste onderdeel van negatieve elektrode is lood; Wanneer de batterij wordt geladen, is het belangrijkste onderdeel van zowel positieve als negatieve elektroden loodsulfaat.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is het verschil tussen lood zure batterij en lithiumbatterij?  0

                     (Structuurdiagram van lood zure batterij)

 

In de werkende staat van lithiumbatterij, is het belangrijkste onderdeel van de positieve elektrode mangaandioxyde, en het belangrijkste onderdeel van de negatieve elektrode is lithiummetaal of zijn synthetisch metaal, dat niet-waterachtige elektrolytoplossing gebruikt; In de staat van last, wordt het metaaloxide van de lithiumlegering gewoonlijk gebruikt aangezien het kathodemateriaal, grafiet als anodemateriaal wordt gebruikt, en de niet-waterachtige elektrolyt wordt gebruikt als batterij.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is het verschil tussen lood zure batterij en lithiumbatterij?  1

(Structuurdiagram van lithiumbatterij)

 

Het geheugeneffect is verschillend. Na een periode, gaat de batterij in slaapstaat, en de capaciteit is lager dan de normale waarde; Zal de lood zure batterij geheugeneffect hebben, zodat zijn de speciale methodes en het materiaal nodig om de batterij te activeren en zijn normale capaciteit te herstellen; De lithiumbatterij heeft zijn eigen kenmerken, zonder geheugeneffect. Het vergt slechts 3-5 normale cycli van de lastenlossing om de batterij te activeren en zijn normale capaciteit te herstellen.

 

De levensduur van lead-acid batterijen is over het algemeen slechts twee jaar, en het aantal volledige cycli van de lastenlossing is over het algemeen minder dan 300. De levensduur van lithiumbatterij is vier tot vijf jaar. Het is duurzaam en kan volledig worden geladen en worden gelost voor meer dan 500 keer.

 

De milieubescherming inspanningen zijn verschillend. Onder de milieubeveiligingsbeleid, om het milieu te beschermen en verontreiniging te verminderen die, is er verontreiniging door ongepaste behandeling in de productie, het gebruik en het recycling van lead-acid batterijen wordt veroorzaakt. Nochtans, zijn de lithiumbatterijen vrij milieuvriendelijke toe te schrijven aan hun perfecte verpakking en het verzegelen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China EV batterijpak Leverancier. Copyright © 2021-2024 Hunan CTS Technology Co,.ltd . Alle rechten voorbehoudena.