Bericht versturen
Huis >

Hunan CTS Technology Co,.ltd Bedrijfprofiel

Fabrieksreis
Ongeveer ons
Neem contact met ons op
86-0731-84282664
Contact nu
Productielijn

CTS-de Fabrieksproductielijn van het Batterijpak

150 productielijnen van de frontlinieproductie employees10
20000 vierkante meterplantcapacity tot 500mwhFocus

Sinds 2011, is CTS een fabrikant die zich in R&D, de productie, de verkoop en de dienst van batterijcellen specialiseert, batterijpakken, die zich op one-stop aangepaste producten van de lithiumbatterij, zoals elektrisch voertuigbatterijen concentreren, industriële energieaccu's, het pak van de huisaccu,
elektrische motorfietsbatterijen, OEM batterijpak etc….

Na jaren van ontwikkeling, hebben wij een professioneel werkend team met hoge verantwoordelijkheid gecreeerd en de snelle dienst, na het analyseren van het het geval en voordeel van het bedrijf, definiëren wij CTS opnieuw, die de Aangepaste Techinical-dienst is. Deze definitie is Basis op professioneel technisch team met 10+-jarenervaring, kunnen onze ingenieurs verschillende batterijpakken volgens het ontwerp van de het verzoekbatterij van de klant ontwerpen kunnen van 12V aan 800V, van 10ah aan 1000 ah, beschikbare OEM zijn.

Wij volgden altijd de Strikte kwaliteitscontrole de betere kwaliteit van producten verzekert. Met het concept „klanten de eerste, kwaliteit het leven“, volgen wij strikt I S O 9 0 0 1 beheersysteem door de productie van elk detail, moet elke batterij strikt vóór zijn levering worden getest.

 

Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 0

Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 1

 

OEM/ODM

OEM/ODM de diensten

OEM/ODM de dienst, de Ontwerpdienst, aangepast beschikbaar embleem

Gelieve te bieden uw gedetailleerde eisen ten aanzien van ons beste voorstel aan, dank u!

Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 0

Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 1

Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 2

Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 3

R&D

R&D

Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 0

CTS-de Batterij bestaat uit meer dan 20 hoogst opgeleide deskundigen die voor nieuw productonderzoek en ontwikkeling en de voortdurende verbetering aan huidige producten verantwoordelijk zijn.

Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 1

 

CTS begrijpt het belang van voortdurende verbetering van de producten en investeert zwaar in zijn R&D-centrum. Het R&D-centrum werkt met belangrijke wetenschap en technologieinstellingen in China samen. Deze samenwerking staat hen toe om met de nieuwste en meeste beschikbare technologie geavanceerde materialen te werken en de keerpunttijd van ontwikkeling van nieuwe producten te verminderen.

Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 2

 

Verstrek ons wat wenst u, zullen wij het beste voor u leveren!

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China E het Pak van de Autopedbatterij Leverancier. Copyright © 2021-2023 ctsbattery.com . Alle rechten voorbehoudena.