Bericht versturen
Huis >

Hunan CTS Technology Co,.ltd Bedrijfprofiel

Fabrieksreis
Ongeveer ons
Neem contact met ons op
86-0731-84282664
Contact nu
Hunan CTS Technology Co,.ltd
Hunan CTS Technology Co,.ltd
Hunan CTS Technology Co,.ltd
Productielijn

Productielijn van CTS Battery Pack Factory

150 werknemers in de productie van de eerste lijn10 productielijnen
20000 vierkante meter plantCapaciteit tot 500mwh

Sinds 2011 is CTS een fabrikant gespecialiseerd in de R & D, productie, verkoop en service van batterijcellen, batterijpakketten, met de nadruk op one-stop op maat gemaakte lithiumbatterijproducten,met een vermogen van niet meer dan 10 W, industriële energieopslagbatterijen, thuisopslagbatterijpakket,
elektrische motorfietsbatterijen, OEM-batterijpakket enz...

Na jaren van ontwikkeling hebben we een professioneel werkteam gecreëerd met hoge verantwoordelijkheid en snelle service, na het analyseren van de zaak en het voordeel van het bedrijf, herdefiniëren we CTS,Dat is een aangepaste technische service.Deze definitie is gebaseerd op een professioneel technisch team met meer dan 10 jaar ervaring.Onze ingenieurs kunnen verschillende batterijpakketten ontwerpen volgens het verzoek van de klant. De batterij kan van 12V tot 800V zijn., van 10 ah tot 1000 ah, OEM beschikbaar.

We hebben altijd een strenge kwaliteitscontrole gevolgd die de hoogste kwaliteit van de producten garandeert.We volgen strikt het ISO 9 0 0 1 management systeem door de productie van elk detail., moet elke batterij vóór levering strikt worden getest.

Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 0Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 1

Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 2

Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 3

OEM/ODM

OEM/ODM-diensten

OEM/ODM-service, ontwerpservice, aangepast logo beschikbaar

Geef uw gedetailleerde eisen voor ons beste voorstel, dank u!

Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 0

Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 1Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 2Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 3

 

R&D

Onderzoek en ontwikkeling

CTS Battery bestaat uit meer dan 20 hoogopgeleide professionele medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten en de voortdurende verbetering van de huidige producten.

Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 0

CTS begrijpt het belang van continue verbetering van de producten en investeert zwaar in haar R&D-centrum.Deze samenwerking stelt hen in staat met de nieuwste en meest geavanceerde materialen te werken en de tijd voor de ontwikkeling van nieuwe producten te verkorten..

Hunan CTS Technology Co,.ltd fabriek productielijn 1

 

Geef ons wat je nodig hebt, wij zullen het beste voor je leveren!

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China EV batterijpak Leverancier. Copyright © 2021-2024 Hunan CTS Technology Co,.ltd . Alle rechten voorbehoudena.