Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Power-batterij is goed voor een groot deel van de ontwikkeling van de markt voor lithium-ionbatterijen
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0731-84282664
Contact nu

Power-batterij is goed voor een groot deel van de ontwikkeling van de markt voor lithium-ionbatterijen

2022-11-28

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Power-batterij is goed voor een groot deel van de ontwikkeling van de markt voor lithium-ionbatterijen

Power-batterij is goed voor een groot deel van de ontwikkeling van de markt voor lithium-ionbatterijen

 

Krachtbatterijen zijn momenteel goed voor een groot deel van de toepassing van lithium-ionbatterijen, met een marktaandeel in de lithiumbatterijsector dat alleen al in 2020 56,10% bereikt.Krachtbatterij wordt veel gebruikt op elektrische voertuigen voor verschillende scenario's, elektrische boten en schepen, tweewielige auto's zoals elektrische fietsen, scooters en elektrisch gereedschap, enz. Onder hen is de EV-sector de snelst groeiende en het is de grootste in zijn schaal, betreffende stroomafwaartse toepassingen van vermogensbatterijen.Krachtbatterij wordt beschouwd als het belangrijkste onderdeel om de ontwikkeling van een nieuwe energievoertuigindustrie te bevorderen.

 

In de afgelopen jaren hebben landen in Europa, Noord-Amerika, Oost-Azië en andere regio's zich ingespannen om schone energie te ontwikkelen door hun energiemix aan te passen om het doel van maximale koolstofemissies en koolstofneutraliteit te bereiken.

ondertussen is er continue vooruitgang geboekt op het gebied van EV-gerelateerde technologie en infrastructuur.De nieuwe energievoertuigindustrie ontwikkelt zich snel.

 

Volgens de statistieken van EV Sale bedroeg het wereldwijde verkoopvolume van nieuwe energievoertuigen in 2020 3,24 miljoen, 43,36% meer dan vorig jaar.In 2021 nam het verkoopvolume van nieuwe energievoertuigen wereldwijd snel toe tot 6,75 miljoen, 108% meer dan vorig jaar.Dit cijfer blijft stijgen in 2022. In de afgelopen jaren hebben grote economieën in de wereld, onder het beleid van krachtige bevordering van "koolstofneutraliteit" en "elektrificatie, intelligentie en interconnectie" van de auto-industrie, het marktaandeel van nieuwe energievoertuigen vergroot.Verwacht wordt dat de wereldwijde markt voor nieuwe energievoertuigen zich de komende jaren voortdurend en aanzienlijk zal ontwikkelen.

laatste bedrijfsnieuws over Power-batterij is goed voor een groot deel van de ontwikkeling van de markt voor lithium-ionbatterijen  0

 

China heeft een van de grootste markten ter wereld voor nieuwe energievoertuigen.Gedreven door beleid en marktwerking heeft deze markt de laatste jaren een snelle ontwikkeling doorgemaakt.Volgens de gegevens van de China Association of Automobile Manufacturers is de jaarlijkse verkoop van nieuwe energievoertuigen snel gestegen van 18.000 in 2013 tot 1.206 miljoen in 2019, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 101,53%, sinds het centraal en lokaal preferentieel beleid van kracht wordt in 2013. In 2020 is het verkoopvolume van nieuwe energievoertuigen 1,367 miljoen.In het licht van COVID-19 groeit het verkoopvolume van nieuwe energievoertuigen met 10,9% ten opzichte van vorig jaar.

In 2021 bedraagt ​​het totale productie- en verkoopvolume van nieuwe energievoertuigen respectievelijk 3,545 miljoen en 3,521 miljoen, met een recordgroei van 159,5% en 157,5% ten opzichte van vorig jaar.En het marktaandeel zal ook stijgen tot 13,4%.In de eerste helft van 2022 zullen nieuwe energievoertuigen nog steeds een hoge groeitrend aanhouden.De productie en verkoop van nieuwe energievoertuigen zal respectievelijk 2,661 miljoen en 2,6 miljoen bedragen, met een jaar-op-jaar groei van 118,2% en 115,0%.

De afgelopen jaren, met de geleidelijke afbouw van het subsidiebeleid tot de afschaffing ervan, heeft de vermarkting van nieuwe energievoertuigen een stevige stap voorwaarts gemaakt.Steeds meer ondernemingen op het gebied van nieuwe energievoertuigen hebben, zonder afhankelijk te zijn van financiële subsidies, een aanzienlijke omzetgroei gerealiseerd door de productprestaties en het technische niveau te verbeteren.De markt voor nieuwe energievoertuigen is geleidelijk verschoven van beleidsgestuurd naar marktgestuurd.

laatste bedrijfsnieuws over Power-batterij is goed voor een groot deel van de ontwikkeling van de markt voor lithium-ionbatterijen  1

De snelle ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen heeft geleid tot een sterke vraag naar krachtige batterijen.Volgens de gegevens van GGII bedroeg het verkoopvolume van stroombatterijen in China in het licht van COVID-19 in 2020 80,0 GWh, wat een jaarlijkse groei van 12,67% handhaaft.In 2021 zullen de leveringen van Chinese accu's ongeveer 226,0 GWh bedragen, aangedreven door de snelle ontwikkeling van de stroomopwaartse markt voor nieuwe energievoertuigen, met een jaarlijkse groei van 182,5%.In de eerste helft van 2022 overschreed het verkoopvolume van Chinese accu's de 200 GWh, met een jaarlijkse groei van meer dan 150%.

laatste bedrijfsnieuws over Power-batterij is goed voor een groot deel van de ontwikkeling van de markt voor lithium-ionbatterijen  2

Met de implementatie van langetermijnbeleid, zoals het nieuwe kredietsysteem voor energievoertuigen, wordt de technologie van de nieuwe energievoertuigindustrie voortdurend verbeterd en wordt ook de ondersteunende infrastructuur steeds beter.Er zullen achtereenvolgens meer nieuwe energievoertuigen en merken worden gelanceerd die voldoen aan de marktvraag.De vraag van de Chinese markt voor stroombatterijen zal ook een trend van snelle groei voortzetten, terwijl de verdere groei van de stroomopwaartse markt van anodemateriaal wordt gestimuleerd.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China EV batterijpak Leverancier. Copyright © 2021-2024 Hunan CTS Technology Co,.ltd . Alle rechten voorbehoudena.