Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Zeer belangrijk proces van de assemblage van de machtsbatterij
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0731-84282664
Contact nu

Zeer belangrijk proces van de assemblage van de machtsbatterij

2023-07-05

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Zeer belangrijk proces van de assemblage van de machtsbatterij

Als belangrijke component van elektrische voertuigen, hebben de machtsbatterijen zeer hoge vereisten op temperatuur, veiligheid en prestaties. Daarom is de assemblage van machtsbatterijen ook de nadruk van elektrisch voertuigassemblage geworden. 。

 

Zeer belangrijk proces van de assemblage van de machtsbatterij:

 

Het systeem van de machtsbatterij is een complex systeem, dat uit BMS-batterijbeheersysteem, veelvoudige batterijmodules en huisvesting bestaat. Onder hen, is het batterijpak samengesteld uit veelvoudige modules, en elke module is samengesteld uit veelvoudige batterijcellen die in reeks en parallel worden verbonden.

 

De assemblage van het pak van de machtsbatterij moet hoofdzakelijk veelvoudige modules schikken en vastmaken en de kabeldoos controleren. Tijdens het assemblageproces, zijn vele posten betrokken bij veilige verbindingen, en deze assemblageprocessen zijn direct verwant met de veiligheid van het voertuig en zijn bewoners.

 

Het belangrijkste assemblageproces van het pak van de machtsbatterij is als volgt:

 

1.High en de assemblage van de laag voltageschakelaar:

 

Er zijn vele hoog en laag voltageschakelaars op het batterijpak en BMS. De assemblageeigenschappen van deze interfaces omvatten:

> De veiligheidsdelen moeten gegevens verzamelen terugkoppelen, en de sensorhulpmiddelen moeten worden gebruikt;

> Wanneer het aanhalen, is het gewoonlijk een handbediend hulpmiddel en een handbediend hulpmiddel. Het is best om een kanon-type hulpmiddel te gebruiken voor het gemakkelijke greep en aanhalen;

> De torsiewaaier is niet breed, zodat is het best om een compact hulpmiddel te kiezen.

laatste bedrijfsnieuws over Zeer belangrijk proces van de assemblage van de machtsbatterij  0

 

2.Installation van hoogspanning bedradingsuitrusting

Er zijn totale positieve en totale negatieve draaduitrustingen met hoog voltage in het batterijpak die moeten worden verbonden en worden geassembleerd. Wanneer de module wordt geladen, is het voltage dat met dit deel wordt verbonden zo hoog zoals honderden volts. Gewoonlijk worden geïsoleerd zal de grond van de werkplek, die een beschermingswerkplek met hoog voltage is.

Bovendien wordt de isolatiebehandeling ook vereist in de assemblage. De isolatiebehandeling van dit deel van de werkplek niet alleen beïnvloedt de veiligheid van de batterij, maar ook beïnvloedt de veiligheid van de exploitant.

 

3.Connection en installatie van busbar met hoog voltage

Busbar wordt met hoog voltage gebruikt om de geleiding tussen de modules te verbinden. De stroom is groot en intensief gebruikt, en de assemblage is ingewikkeld. Als belangrijkste structuur van de batterijgeleiding, is de veiligheid van assemblage ook zeer belangrijk. De achteloosheid van assemblage kan de batterij aan kortsluiting veroorzaken.

 

4.Module installatie

Het batterijpak is samengesteld uit veelvoudige batterijmodules. De assemblage van de batterijmodules vereist gematigde strakheid, en elke structurele component heeft voldoende sterkte om misvorming of schade te verhinderen toe te schrijven aan externe krachten binnen de batterij.

De batterijmodule is samengesteld uit veelvoudige die machtscellen in reeks en parallel worden verbonden. De assemblage van de batterijmodule moet de batterijmodule in de aluminiumdoos bevestigen. Over het algemeen, worden de lange bouten gebruikt om door de module te gaan en het te bevestigen aan de noot bij de bodem van de doos. om plaats te besparen, keuren sommige batterijpakken de vorm van dubbel-laagmodules goed, en er zal modulesteunen opzetten om de hogere module te bevestigen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Zeer belangrijk proces van de assemblage van de machtsbatterij  1

 

5.Cover installatie

om aan de behoeften van lichtgewicht en betere efficiency te voldoen, gebruiken de batterijpakken gewoonlijk aluminiumomhulsels. Dozens bouten worden gebruikt om de hogere dekking en de lagere doos van het het aluminiumgeval van het batterijpak aan te sluiten en te assembleren. Het aantal bouten is groot en de distributie is regelmatig, en de het aanhalen richting is verticaal benedenwaarts. Tijdens assemblage, moeten zij worden aangehaald opeenvolgend om ervoor te zorgen dat de het aanhalen spanning van de hogere dekking gelijk wordt verdeeld.

laatste bedrijfsnieuws over Zeer belangrijk proces van de assemblage van de machtsbatterij  2

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China EV batterijpak Leverancier. Copyright © 2021-2024 Hunan CTS Technology Co,.ltd . Alle rechten voorbehoudena.