Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om elektrische motorfietsbatterijen veilig te gebruiken?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0731-84282664
Contact nu

Hoe te om elektrische motorfietsbatterijen veilig te gebruiken?

2023-08-10

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om elektrische motorfietsbatterijen veilig te gebruiken?

 

Zoals wij het weten, is de het laden temperatuur van lithiumbatterij 0℃~45℃, en de het lossen temperatuur van lithiumbatterij is -20℃~60℃. De lithiumbatterijen hebben geen geheugeneffect, kunnen met het laden worden gebruikt, maar men zou moeten opmerken dat de lithiumbatterijen niet kunnen over-- wordengelost, zal de over--lossing een zeer groot verlies van capaciteit veroorzaken. NMC-is de enige veilige werkende het voltagewaaier van de lithiumbatterij 2,75 ~ 4.2V, LiFePO4-waaier van het batterij is de enige veilige werkende voltage 2,5 ~ 3.65V, lager of hoger dan dit voltagegamma van lithium wordt de ionen in de batterij zeer onstabiele, en zelfs oorzakenongevallen. om ervoor te zorgen dat de batterij in de veilige waaier, zodat is hebt u een speciale lader nodig mengt geen lead-acid lader voor zijn het laden.

 

Wanneer de lithiumbatterij voor een lange periode van tijd ongebruikt wordt verlaten, moet het worden geladen en worden gelost eens om de zes maanden om zijn originele prestaties te herstellen. De lithiumbatterijen moeten worden gecontroleerd v3o3or gebruik om of voldoen zij aan de vereisten van de lading, in het geval van het voldoen aan van niet de vereisten van de lading te zien of zal de stroom (meer dan 1C) hoog schade aan de batterij veroorzaken of zal het leven van de batterij verkorten. De lithiumbatterijen vermijden frequent gebruik in hoge of lage temperatuurmilieu's. Bij voorkeur bij kamertemperatuur, zal de temperatuur een grote invloed op de kenmerken van lithiumbatterij hebben.

 

Hoe te om lithiumbatterij veilig te gebruiken?
De goedkope lithiumbatterijen op de markt worden meestal geassembleerd van ontmantelde en beneden de maat batterijcellen, is het veiligheidsrisico groot. Deze cellen worden beneden de maat gecombineerd met BMS beneden de maat, die de belangrijkste reden voor de veiligheidskwesties van lithiumbatterijen is.

 

Hoe te om de lithiumbatterij correct te gebruiken?
1, het gebruik van de lader van de lithiumbatterij met het batterijpak dat wordt aangepast.
2, gebruiken niet het pak van de lithiumbatterij in onwettige wijziging van high-power elektrische voertuigen.
3, laten niet de blootstelling op lange termijn van de lithiumbatterij aan hoge temperaturen (≥ 65 ℃).
4, in de elektrische auto vlak na berijden wegens op hoge temperatuur van het batterijpak, te laten gelieve het neer natuurlijk voor ongeveer een half uur koelen alvorens het te laden.
5, Lithiumbatterij kunnen tussen Soc van 20% worden gebruikt ~ 90% om het leven van het pak van de lithiumbatterij zeer uit te breiden.
6, lithiumbatterij in de de wintertemperatuur zijn lager dan temperatuur 15 ℃, de elektrische autowaaier een bepaalde hoeveelheid inkrimping is een normaal fenomeen heeft. Wanneer de temperatuur naar ongeveer 25 ℃ terugkeert, de waaier van de elektrische auto terug naar normaal.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China EV batterijpak Leverancier. Copyright © 2021-2024 Hunan CTS Technology Co,.ltd . Alle rechten voorbehoudena.