Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer te laden? De correcte manier om het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer te gebruiken
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0731-84282664
Contact nu

Hoe te om het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer te laden? De correcte manier om het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer te gebruiken

2022-12-30

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer te laden?  De correcte manier om het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer te gebruiken

Hoe te om het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer te laden?

De correcte manier om het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer te gebruiken

 

De volledige naam van de Lifepo4-batterijen is het fosfaatattery van het lithiumijzer. Omdat zijn prestaties voor machtstoepassing bijzonder geschikt zijn, wordt het woord „macht“ toegevoegd aan de naam, namelijk de batterij van de het fosfaatmacht van het lithiumijzer.

 

Momenteel, wordt de heersende stromingsmarkt van het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer gebruikt in de elektrische busmarkt en elektrische personenautomarkt, respectievelijk. De verwante kwesties met betrekking tot het laden van het fosfaat van het lithiumijzer zijn ook vergroot.

 

Bijvoorbeeld, kan het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer elke dag worden geladen, is de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer etc. op elk ogenblik ladend.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer te laden?  De correcte manier om het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer te gebruiken  0

 

Zo, vandaag nemen een blik bij de correcte het laden methode van het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer.

 

Gecombineerd met het het werk principe van het pak van de lithiumbatterij, omvat de correct gebruiksmethode hoofdzakelijk drie aspecten: het laden, lossing, en onderhoud.

 

1. De correcte het laden methode van de pakken van de lithiumbatterij

 

Eerst, het principe van het ondiepe laden en ondiepe lossing

 

Ten tweede, het volledige kan laden het overbelasten verhinderen. Voor lithium-ionenbatterijen in de industriële industrie, is laden vrij langzaam wanneer het gebruiken van batterijen in het verleden. Het kan 8-12 uren voor één enkele last vergen, terwijl de pakken van de lithiumbatterij snel het laden kunnen bereiken. Een lithiumbatterij met dezelfde capaciteit die de accu ongeveer 4 uren slechts vergt in een tijd volledig te laden, besteedt zo aandacht wanneer het laden, en laadt niet het pak van de lithiumbatterij volgens de het laden tijd van de accu.

 

Uiteindelijk, is het best om twee dingen in een keer niet te gebruiken.

In leek laten de termijnen, niet de lithiumbatterij werken terwijl het laden. De belangrijkste reden waarom dit niet kan worden gedaan is ook zeer eenvoudig. Deze benadering zal de levensduur van het pak van de lithiumbatterij verminderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer te laden?  De correcte manier om het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer te gebruiken  1

 

 

Het ongepaste gebruik zal leiden tot batterijvermindering, die levensduur batterij zal beïnvloeden. De volgende punten moeten aandacht aan worden besteed:

 

1. Parkeren op lange termijn bij lage temperatuur.

De nieuwe batterijen van het energievoertuig momenteel op de markt zijn hoofdzakelijk verdeeld in twee types: de ternaire lithiumbatterijen en het lithiumijzer phosphate batterijen. verminderingsfenomeen.

 

2. Vaak last met lage batterij.

Aangezien de lithium-ionenbatterijen geen effect van het batterijgeheugen hebben, zijn de elektrische voertuigen als onze smartphones, die kunnen worden geladen aangezien zij, worden gebruikt en niet om uit macht proberen te lopen bij het laden.

 

 

3. Stap op de versneller zwaar en rem in geval van nood.

Omdat de elektrische voertuigen een kenmerk hebben, d.w.z., houden van de uitstekende versnellingsprestaties, sommige autoeigenaars zwaar aan stap op de versneller, die tot noodsituatie het remmen leidt.

Maar het moet duidelijk zijn dat de grote stroom de interne weerstand van de batterij scherp zal verhogen, en het frequente drijven op deze wijze kan de batterij zelfs beschadigen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China EV batterijpak Leverancier. Copyright © 2021-2024 Hunan CTS Technology Co,.ltd . Alle rechten voorbehoudena.