Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De Zonnebatterij van CTS48100 Lifepo4
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0731-84282664
Contact nu

De Zonnebatterij van CTS48100 Lifepo4

2021-07-16

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De Zonnebatterij van CTS48100 Lifepo4

Van het het lithiumijzer van CTS 48V 100Ah de het fosfaatbatterij is perfect voor vele zonne aangedreven toepassingen, met inbegrip van systeem van de huis het zonneopslag, van-netsysteem en controlesystemen. Het heeft de veiligste LFP-batterijtechnologie en het ingebouwde batterijbeheersysteem (BMS). , kan de capaciteit met ruimtebesparing, zijn onze hotselling producten van 48V uitzetbaar zijn BESS, hebben wij deze batterijsystemen in vele landen uitgevoerd.

laatste bedrijfsnieuws over De Zonnebatterij van CTS48100 Lifepo4  0laatste bedrijfsnieuws over De Zonnebatterij van CTS48100 Lifepo4  0
 

Nu is de lithiumbatterij een nieuwe tendens om lood zure batterij voor zonneopslag te vervangen, heeft het vele voordelen dan lood zure batterij:

Licht op Gewicht; Zwaar op Macht

de lithiumbatterijen wegen minder typisch één derde en verstrekken tot 50% meer energie dan traditioneel AGM, of GEL lead-acid batterijen, en zij verstrekken meer macht.

 

HET LANGERE LEVEN CYCELS:

Lifepo4 verstrekken de lithiumbatterijen tot 6 het keer langere leven dan lead-acid batterijen, en zij verstrekken nog 80% van nominaal vermogen na 3000 cycli. Breng meer tijd uw toepassingen aandrijven en minder tijd door die uw batterijen vervangen.

 

MEER UREN VAN MACHT:

LIfepo4 verstrekken de Lithiumbatterijen 100% van hun nominaal vermogen, ongeacht het tarief van lossing. Lead-acid batterijen voorzien typisch minder bruikbare energie van hogere tarieven van lossing. Zij zijn gewoonlijk beperkt tot 50% van het nominale vermogen om het verminderde leven te verhinderen.

 

Profiteer van Prestaties

Terwijl de lithium-ionenbatterijen kunnen kosten meer eerlijk, zijn de besparingen op lange termijn enorm. De lithiumbatterijen leveren grotere prestaties en het langere leven dan lead-acid batterijen. Dit betekent minder vervanging en loonkosten, en minder onderbreking.

 

Wanneer u uw huis of zaken, aandrijft, hebt u energie nodig dat u van dag en nacht, geen kwestie kunt afhangen als u op of van het net bent. CTS48V100 biedt een oplossing van de veilige, schone en hoge machtsenergie voor allerlei zonnemachtssystemen aan.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China EV batterijpak Leverancier. Copyright © 2021-2024 Hunan CTS Technology Co,.ltd . Alle rechten voorbehoudena.