Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer CTS-busconversieproject in Indonesië
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0731-84282664
Contact nu

CTS-busconversieproject in Indonesië

2023-12-21

Recentste bedrijfnieuws ongeveer CTS-busconversieproject in Indonesië

 

In juli 2023 bezochten Rebecca, Sales Manager bij CTS, en Jon, Electrical Battery Engineer, een klant in Indonesië en hielpen ze de klant ter plaatse het batterijstelsel in gebruik te nemen en te testen.De klant is een bekende autofabrikant in Indonesië..

 

laatste bedrijfsnieuws over CTS-busconversieproject in Indonesië  0

 

Onlangs deelde deze klant ons een goed nieuws mee en uitte zijn waardering en dankbaarheid voor de producten en diensten van CTS.

"Je rust komt wanneer je een dealer hebt met volledige ondersteuning, wanneer je een onderdeel of voertuig koopt, volledig betaald,en na een tijdje heb je dealer ondersteuning nodig en de dealer dient je nog steeds goedHet is eenvoudig, betrouwbaarheid doet ertoe en sterke (dealer) ondersteuning is essentieel.Altijd bedankt voor de steun van Rebecca en Jon bij CTS. "

 

Deze Hino R260 intercity was oorspronkelijk een bus aangedreven door dieselbrandstof. Met behulp van de Hunan CTS-batterij werd deze volledig omgebouwd tot een 100% zuiver elektrische bus.Het volledige 320 kWh lithium-ysterfosfaatbatterij systeem werd geleverd door CTS.Het batterijsysteem bestaat uit 10 modules die in een 5S2P-configuratie zijn geplaatst.met een totale spanning van 384 V en een capaciteit van 824 AhDit modulaire ontwerp maakt het mogelijk de batterij flexibeler te installeren, waardoor deze geschikt is voor de meeste op de markt verkrijgbare bussen.

 

laatste bedrijfsnieuws over CTS-busconversieproject in Indonesië  1

   

Dit busconversieproject werd na meer dan negen maanden installatie en inbedrijfstelling met succes afgerond, gevolgd door 450 kilometer aan wegtests.

 

laatste bedrijfsnieuws over CTS-busconversieproject in Indonesië  2

 

 

CTS is een bedrijf dat op maat gemaakte technologische diensten voor lithiumbatterijen levert, met 12 jaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling.Onze op maat gemaakte lithiumbatterijen worden toegepast op verschillende gebieden zoals elektrische vrachtwagensDe fabrikant van CTS heeft de IATF16949-certificering voor kwaliteitsmanagementsystemen voor auto's verkregen.het aantonen van onze kwalificaties en ervaring in de productie van automobielproducten.

 

CTS draagt bij aan de wereldwijde motorisering.

 

Als u vragen heeft over batterijen, stuur dan een e-mail naar emily@ctsbattery.com, dank u.

 

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China EV batterijpak Leverancier. Copyright © 2021-2024 Hunan CTS Technology Co,.ltd . Alle rechten voorbehoudena.