Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Vergelijking van Verschillende Types van Lithiumbatterijen
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0731-84282664
Contact nu

Vergelijking van Verschillende Types van Lithiumbatterijen

2023-08-10

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Vergelijking van Verschillende Types van Lithiumbatterijen

Nu zijn de Lithiumbatterijen een nieuwe tendens, daar zijn de soorten lithiumbatterijen, wat is het verschil?

 

De lithiumbatterijen wijder op de markt worden gebruikt zijn hoofdzakelijk verdeeld in drie Types dat: ternaire lithium-ionenbatterijen (NMC-batterijen), de batterijen van het lithiummanganaat (LiMnO-batterijen), het fosfaatbatterij van het Lithiumijzer (LiFePO4-batterijen). Onder hen, zijn de ternaire lithiumbatterijen en de het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer populairder in de markt. Onder drie, is de veiligheid van het fosfaat van het lithiumijzer en lithiummanganaat hoger.

 

Ternaire lithium-ionenbatterijen, over het algemeen van het het kobaltmangaan of nikkel van het lithiumnikkel de lithium-ionenbatterijen van het kobaltaluminaat als kathodemateriaal. In tegenstelling tot andere lithium-ionenbatterijen, is de capaciteit ternaire lithium-ionenbatterijen hoger dan andere lithium-ionenbatterijen, en de het cirkelen prestaties van ternaire lithium-ionenbatterijen zijn beter dan dat van gewone het oxyde lithium-ion van het lithiumkobalt batterijen. Het nominale voltage van ternaire lithium-ionenbatterij is 3.7v, en het het werk voltage is 2.75v-4.2v. Nochtans, is de thermische stabiliteit van ternair lithium slecht, zodat is de veiligheid niet zo goed zoals dat van het fosfaat van het lithiumijzer en lithiummanganaat.

 

Verwijst de zure batterij van het lithiummangaan, naar de batterij gebruikend het materiaal van het lithiummanganaat in de positieve pool, is het nominale voltage van de batterij van het lithiummanganaat 2.5~4.2v, wordt de batterij van het lithiummanganaat wijd gebruikt voor zijn lage kosten en goede veiligheid. Li-Mn2O4 de batterij heeft de voordelen van lage kosten, hoge stabiliteit en lage temperatuurprestaties, maar het heeft ook de nadelen van lage energiedichtheid, slechte prestaties op hoge temperatuur en snelle vermindering.

 

De het fosfaatbatterij van het lithiumijzer, is een lithium ionenbatterij die het fosfaat van het lithiumijzer als kathodemateriaal gebruikt. De batterij van de het fosfaatmacht van het lithiumijzer, het cyclusleven bereikt meer dan 3000 keer, standaard het laden (5 urentarief) gebruik, kan 2000 keer bereiken. Het theoretische leven zal 8~10 jaar bereiken, wat het aangewezen type van batterijcel met zowel veiligheid als kosteneffectiviteit is.

 

Voor onze CTS-Batterij, gebruiken wij NMC en LiFePO4-de materialen, NMC-batterijen worden gewoonlijk gebruikt op EV, e-fiets heeft de zijn toepassingen, hogere kleinere energiedichtheid, lichter. en LiFePO4-de materialen worden wijder gebruikt wegens zijn uitstekende veiligheid en kosteneffectiviteit. CTS-de batterij kan OEM batterijpak van 12v-1000v, 10-1000ah, die in elektrisch voertuig, e-Fiets, UPS, het systeem van de energieopslag, telecommunicatiebasisstation, e-Autoped, golfkar, elektrische boot, schoonmakende auto, elektrische rolstoel, enz. kan worden gebruikt.

 

Als u om het even welk onderzoek hebt, voel vrij om CTS-batterij te contacteren, dank u.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China EV batterijpak Leverancier. Copyright © 2021-2024 Hunan CTS Technology Co,.ltd . Alle rechten voorbehoudena.