Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Toepassing van Vloeibaar Koelsysteem in het Systeem van de Machtsbatterij
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0731-84282664
Contact nu

Toepassing van Vloeibaar Koelsysteem in het Systeem van de Machtsbatterij

2023-05-10

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Toepassing van Vloeibaar Koelsysteem in het Systeem van de Machtsbatterij

 

 

Met het vereiste van IP67 voor personenauto's die een noodzaak worden, zijn de vloeibare koelsystemen wijd gebruikt in machtsbatterijen.

 

De definitie van vloeistof koelde plaat: In een systeem van de machtsbatterij, wordt de bovenmatige hitte geproduceerd door de verrichting van de batterij. De hitte wordt overgebracht door het contact tussen de batterij of de module en de oppervlakte van het plaattype aluminiumapparaat, en door de koelvloeistof die door het interne stroomkanaal overgaan van het apparaat uiteindelijk meegesleept.

 

Algemene eisen ten aanzien van vloeibare koelplaten

 

De hoge macht van de hittedissipatie, bekwaam aan geschikte de uitvoer bovenmatige hitte die tijdens de verrichting die van de machtsbatterij wordt geproduceerd, bovenmatige temperatuurstijging vermijden;

 

De hoge betrouwbaarheid, die in wegvoertuigmilieu's werkt, trilling, effect, hoge en lage temperatuur afwisselende milieu's, is een vrij ruwe arbeidsvoorwaarde voor de meeste producten. Nochtans, is het voltage van machtsbatterijen vaak honderden volts, en de koelmiddelenlekkage is een ernstig probleem. Zelfs als u een koelmiddel met goede isolatieprestaties gebruikt, zullen de isolatieprestaties onmiddellijk wanneer het ontmoeten van externe onzuiverheden verminderen. Daarom is de betrouwbaarheid van het koelen plaat het verzegelen zeer belangrijk;

 

Het nauwkeurige ontwerp van de hittedissipatie vermijdt bovenmatig temperatuurverschil binnen het systeem, dat aan de prestatie-eisen van lithiumbatterijen zelf toe te schrijven is. De prestaties en verouderen van batterijen zijn nauw verwant aan de het werk temperatuur;

 

De strenge eisen voor het gewicht van de koelplaat, die uit de achtervolging met energiedichtheid in het systeem van de machtsbatterij komt. De koelsystemen die ernstig de energiedichtheid van het systeem verminderen zijn eenvoudig onaanvaardbaar voor zowel klanten als ontwerpers.

 

 

Welk soort vloeibaar het koelen plaatcts gebruik?  gelieve te controleren onder beelden, zetten wij normaal de koelplaat op de bodem van het batterijpak, kan het de batterijtemperatuur aanpassen om het binnen de temperatuurwaaier te handhaven geschikt voor werking op batterijen; Verminder het verschil tussen de hoogste en laagste temperaturen binnen het batterijpak. behalve koelsysteem, kunnen wij ook Geïntegreerd batterij verwarmingssysteem. als u wilt ken meer over de Batterij het thermische beheersysteem, vrij voelt om ons te contacteren, u danken!

laatste bedrijfsnieuws over Toepassing van Vloeibaar Koelsysteem in het Systeem van de Machtsbatterij  0

  laatste bedrijfsnieuws over Toepassing van Vloeibaar Koelsysteem in het Systeem van de Machtsbatterij  1

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China EV batterijpak Leverancier. Copyright © 2021-2024 Hunan CTS Technology Co,.ltd . Alle rechten voorbehoudena.