Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Laten we elkaar volgende week ontmoeten op de Electric&Hybrid Marine Expo Euro!
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0731-84282664
Contact nu

Laten we elkaar volgende week ontmoeten op de Electric&Hybrid Marine Expo Euro!

2024-06-14

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Laten we elkaar volgende week ontmoeten op de Electric&Hybrid Marine Expo Euro!

 

Op 15 juni 2024 start het UEFA-kampioenschap voetbal in München, dat wereldwijde fans trekt.CTS Battery zal deelnemen aan de Electric&Hybrid Marine Expo Europe in Amsterdam op 18 tot en met 20 decemberCTS brengt onze batterijen om de hete sfeer van juni in Europa te ervaren.

 

CTS Battery zal op de Electric&Hybrid Marine Expo zijn innovatieve batterijtechnologie presenteren.zijn lange levenscyclus is geschikt voor lange termijn zeevaart van schepen, IP67 waterdicht 316 roestvrij stalen behuizing voorkomen zeewater corrosie, kunnen we ook aangepaste service voor verschillende schepen.

 

CTS Battery heet alle exposanten van de Electric & Hybrid Marine Expo Europe van harte welkom om onze stand nr.1426 te bezoeken om onze ingenieurs te ontmoeten en meer te weten te komen over onze batterijproducten en -oplossingen.

 

CTS kan op maat gemaakte technische diensten leveren voor lithiumbatterijen met 12 jaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling. Onze batterijpakketten worden veel gebruikt in elektrische voertuigen, elektrische bussen,elektrische botenBovendien heeft CTS de ISO9001 en IATF16949 certificeringen verkregen, wat onze toewijding aan kwaliteit toont.

 

Meer informatie vindt u op www.ctsbattery.com.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China EV batterijpak Leverancier. Copyright © 2021-2024 Hunan CTS Technology Co,.ltd . Alle rechten voorbehoudena.