Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Van de de Machtsbatterij van China het de Installatievolume rangschikt eerst globaal
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0731-84282664
Contact nu

Van de de Machtsbatterij van China het de Installatievolume rangschikt eerst globaal

2023-05-17

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Van de de Machtsbatterij van China het de Installatievolume rangschikt eerst globaal

Volgens gegevens die door Zuidkoreaans SNE-Onderzoek, naar het eerste kwartaal van 2023 onlangs worden vrijgegeven, rangschikte CATL (300750) eerst met een wereldmarktaandeel van 35% voor machtsbatterijen, rangschikte BYD (002594) tweede met een wereldmarktaandeel van 16,2%, en de Chinese batterijfabrikanten hadden een wereldmarktaandeel van over 50% voor machtsbatterijen.

De de industriedeskundigen zeggen dat de nieuwe verkoop van het energievoertuig die in het eerste kwartaal, maar voor het tweede kwartaal, met de daling in grondstoffenprijzen en een veel gevraagde reactie het laagste peil wordt bereikt, machtsbatterijen zou moeten het piekseizoen ingaan.

 

Het marktaandeel houdt stijgend

 

 

Volgens SNE-Onderzoekgegevens, in het eerste kwartaal van dit jaar, steeg het totale aantal onlangs geregistreerde installaties van de elektrisch voertuigbatterij wereldwijd met 38,6% jaarlijks, aan 133 GWh. Volgens gegevens die door de Club van automobilisten van China, vanaf Januari aan Maart worden vrijgegeven, was de cumulatieve geïnstalleerde capaciteit machtsbatterijen in China 65,9 GWh, een jaarlijkse verhoging van 28,4%.

 

In het eerste kwartaal, rangschikte CATL eerst in het de installatievolume van de wereldmachtbatterij met een wereldmarktaandeel van 35%; BYD rangschikt tweede met een wereldmarktaandeel van 16,2%. De gegevens tonen aan dat in het eerste kwartaal van dit jaar, het ladingsvolume van CATL en BYD met jaarlijkse 35,9% en 115,5%, respectievelijk, het bereiken 46.6GWh en 21.5GWh stegen.

 

De laatste jaren, is het wereldmarktaandeel Chinese bedrijven van de machtsbatterij onophoudelijk gestegen, terwijl als gevestigde batterijfabrikant, het wereldmarktaandeel van Zuidkoreaans de reuzenlg van de machtsbatterij, SK, en Samsung SDI een algemene neerwaartse trend heeft getoond.

In 2022, vertegenwoordigde LG New Energy, SK, en Samsung SDI gezamenlijk 23,7% van de globale markt van de elektrisch voertuigbatterij, een daling van 6,5 procentpunten in vergelijking met 2021. Anderzijds, als grootste fabrikant van de machtsbatterij in China, bereikte CATL een wereldmarktaandeel van 37% in 2022, een verhoging van 4 procentpunten van 33% in 2021. Samen met zes andere hoogste tien Chinese fabrikanten van de machtsbatterij, bereikte zijn wereldmarktaandeel 60,4%, een aanzienlijke toename van 48,2% in 2021.

 

CITIC-het Rapport van het Effectenonderzoek wees erop dat zich verheugt op 2023, de batterijfabrikanten optimistisch over opbrengst en de winstmargegroei blijven, en optimistisch over de groei van de markt van de wereldmachtbatterij en de stuwende kracht van belastingssubsidies op winstmarges zijn. De onlangs gehouden van de de Machtsbatterij van China Automobiel van de de Industrieinnovatie Conferentie van Alliance vermeldde dat tegen 2023, de vraag naar de installatie van de machtsbatterij in China 409.9GWh, een jaarlijkse verhoging van 39,3% zal bereiken.

 

SNE-het Onderzoek voorspelt dat tegen 2035, de globale verkoop van elektrische voertuigen ongeveer 80 miljoen eenheden zal zijn, met een penetratietarief dat aan bereik rond 90% wordt verwacht. De vraag naar elektrisch voertuig secundaire batterijen zal ook van 687GWh in 2023 tot 5.3TWh in 2035 stijgen.

laatste bedrijfsnieuws over Van de de Machtsbatterij van China het de Installatievolume rangschikt eerst globaal  0

 

De sterke marktvraag

 

Met de snelle ontwikkeling van industrie van het de energievoertuig van China de nieuwe, is het tarief van de marktpenetratie toegenomen, wat de sterke vraag aan de ondernemingen van de machtsbatterij heeft gebracht. Onze CTS die in 2011 wordt gevestigd, die een fabrikant die zich in R&D specialiseert is, productie, verkoop en de dienst van machtsbatterij pakt in, zich concentreert op one-stop aangepaste producten van de lithiumbatterij, zoals elektrisch voertuigbatterijen, elektrische motorfietsbatterijen, OEM batterijpak etc….

 

Met twintig-Mensen R&D team dat rijke ervaring heeft, concentreert CTS zich bij de aanpassing van de machtsbatterij voor midden en hoge eindmarkten door de eerste cellen van het ranglithium met hoge energiedichtheid te selecteren en cellen te assembleren in pakken met verschillende vormen en grootte. Alle batterijen worden geproduceerd door veiligheids testnormen te volgen.

Wij volgden altijd de Strikte kwaliteitscontrole de betere kwaliteit van producten verzekert. Met het concept „klanten de eerste, kwaliteit het leven“, volgen wij strikt ISO 9001 en TS16949-het beheersysteem door de productie van elk detail, elke batterij moet strikt vóór zijn levering worden getest.

 

Als u om het even welk onderzoek van machtsbatterijen hebt, voel vrij om ons te contacteren, dank u

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China EV batterijpak Leverancier. Copyright © 2021-2024 Hunan CTS Technology Co,.ltd . Alle rechten voorbehoudena.